top of page

Nová kampaň Petiteé: odměňujeme brzké rezervace

Detailnější informace a podmínky kampaně ateliéru Petiteé uskutečněné 5. – 11. října 2020.


Proč pořádáme tuto akci?

Akce je určena pro všechny budoucí nevěsty, které plánují svatbu v roce 2021 a chtějí šaty na míru od Petiteé. Každou sezónu v našem ateliéru zhotovíme spoustu šatů pro mnoho zákaznic, proto jsme se tento rok rozhodli uskutečnit akci, při které odměníme ty klientky, které si jako první zamluví termíny zkoušek. Cílem je zajistit větší časovou rezervu, co se týče navrhování šatů, jejich následného šití a termínů zkoušek. Chceme tak nabídnou ještě kvalitnější služby a zajistit větší komfort oběma stranám.


Jak kampaň konkrétně probíhá?

Akce probíhá po dobu jednoho týdne od 5. – 11. října 2020 (do 23:55 hod). Během tohoto týdne nás stačí oslovit přes kontaktní formulář, popřípadě nám napsat email nebo soukromou zprávu na Instagram či Facebook. Do zprávy stačí uvést, že máte zájem o šaty na míru, plánujete svatbu v roce 2021 a chtěla byste si domluvit první schůzku. Zákaznice, které si v tento termín sjednají úvodní konzultaci, odměňujeme 10% slevou na šaty.


Na co se vztahuje sleva 10%? 10% sleva se vztahuje na všechny šaty na míru, které vznikly v rámci říjnové kampaně. 10% se redukuje ze závěrečné ceny při předání finálního modelu. Akce se nevztahuje na zálohy. Orientační cena šatů na míru se pohybuje bez redukce od 15 000 – 40 000 Kč*.


Potřebujete více informací? Pokud uvažujete o šatech na míru, ale nevíte, jak přesně celý proces probíhá, doporučujeme Vám přečíst postup přípravy na našich stránkách. Dalším užitečným článkem je rozhovor se zakladatelkou Petiteé Petrou Pitelkovou, díky kterému se blíže seznámíte s módní návrhářkou, která stojí za všemi modely v ateliéru (včetně toho Vašeho!).


Covid-19 a možné problémy Doufáme v to nejlepší a věříme, že již nenastanou závažné problémy. Jsme však připraveni i na možné komplikace. Při zkouškách dodržujeme všechna předepsaná hygienická opatření a sledujeme aktuální doporučení ministerstva zdravotnictví. V případě nečekaných událostí (např. dočasného uzavření provozoven, povinné karantény apod.) přesuneme termíny zkoušek na nejbližší možné datum a uděláme maximum, abyste měla šaty včas a nepřišla o slevu.


Nestihla jsem kampaň. Co můžu dělat? Nové zákaznice samozřejmě přijímáme v průběhu celého roku, takže si u nás můžete objednat schůzku i po skončení akce. Sleva 10% se však vztahuje pouze na rezervace vzniklé v rámci říjnové kampaně. Pro další informace o případných akcích doporučujeme sledovat naše sociální sítě, díky kterým budete vždy v obraze.


*Tato cena je samozřejmě orientační. Kalkulace se odvíjí od výběru látky, složitosti návrhu, délky šatů, použitých aplikací apod. O částce Vás včas informujeme po úvodní schůzce.


(Zdroj úvodní fotografie: Barbora Bistiak)




14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page