top of page

Streetwearová inspirace z našeho ateliéru. Proč říci bomberům ”ano” nejen v den svatby

Světoví svatební designéři pomalu objevují streetovou módu. Moderní kousky dokáží osvěžit tradiční vzhled nevěsty a dodat mu prvek aktuálnosti. To víme i v našem ateliéru, a proto již druhou sezonu nabízíme jako doplňkový sortiment svatební bombery, které slaví mezi klientkami velký úspěch. V tomto článku proto zodpovídáme nejčastější dotazy zájemkyň a bundičky zároveň představujeme světu.


Bombery si oblíbila celá řada celebrit od Marilyn Monroe po Marlona Brandona či Jamese Deana. Díky naší speciální řadě svatebních bomberů si je oblibily i naše zákaznice. Jsou pohodlné, hodí se ke všemu a v našem podání působí také elegantně.


Proč bombery narvhujeme a šijeme

Když přijde chladno, nevěsta si většinou přes ramena přehodí bolerko. Při vší úctě k této klasice, chtěli jsme najít modernější alternativu, která půjde vstříc současnému odívání. Napadlo nás vytvořit módní bundičku, která bude působit skvěle v kombinaci se šaty, ale bude se hodit zároveň k džínům. Nevěsta si tak bomber nechá na památku a svůj velký den si může připomínat každodenním nošením kousku.


Bundičku si lze také vypůjčit z naší půjčovny.


Naše klientka s bundičkou z bavlněného sametu


Detail bomberu ze saténu


Příklad bomberu na svatební fotografii klientky, foto: Klimsz


Na bundičky vám můžeme třeba vyšít datum svatby


Bombery vám ušijeme v barvě, kterou si budete přát



42 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page